Városlista
2024. május 29, szerda - Magdolna

Hírek

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek
Forrás: Ügyészség

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

Pillangókéssel szúrt egy éjszakai dulakodás során a 18 éves vádlott, a sértett a kórházban az életét vesztette - a Fővárosi Főügyészség vádat emelt az ügyben. További két másik fiatal ellen csoportos garázdaság a vád.

A vád szerint 2023. február 19-én éjjel 1 óra körül két társaság két tagja összeszólalkozott az V. kerület, Erzsébet téren. Ennek során az egyik vádlott megütötte a másikat, az emberölés későbbi vádlottját. Ekkor még a harmadik vádlott megpróbálta visszatartani a verekedőt. A megütött fiú az őt megütő vádlott után eredt.

Ekkor elé állt a sértett, akivel dulakodni kezdtek, a fiatal elővett egy pillangókést és nagy lendülettel megszúrta a sértettet. A késelő megpróbált elmenekülni, ekkor a másik két vádlott a földre szorította és bántalmazta.

A felvételen a vádlottak közötti előzetes dulakodás látható, azon a sértett nem szerepel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 28. 14:00, kedd | Kék hírek

Kiásta az iszapot a saját területén, megsértette a hulladékgazdálkodás rendjét

Egy 65 éves ercsi lakos 2023 májusában az egyik zánkai, közvetlen Balaton-parti ingatlanon engedély nélkül gépi földmunkavégzést folytatott.

2024. Május 28. 10:32, kedd | Kék hírek

Fegyvereket és több ezer lőszert találtak egy albán férfinál Röszkénél

Géppisztolyokat, pisztolyokat és több ezer lőszert próbált meg Magyarországra csempészni egy albán férfi, az ügyészség indítványozta a letartóztatását - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2024. Május 28. 08:06, kedd | Kék hírek

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: megtalálták az utolsó áldozat holttestét

Verőce térségében találták meg hétfőn a település közelében több mint egy hete történt hajóbaleset hetedik, utolsó áldozatának, a 18 éves Daniellának a holttestét

2024. Május 26. 09:06, vasárnap | Kék hírek

Főügyészség: szülei után egy rendőrt is meg akart ölni a pénteken elfogott férfi

Elfogásakor a vele szemben intézkedő rendőrt is meg akarta ölni az a férfi, aki május 24-dikét megelőző napokban megölte idős szüleit Budapesten, IV. kerületi lakásukban