Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. Szeptember 15. 08:25, péntek | Helyi önkormányzati
Forrás: okkfehervar.hu

Ösztöndíj pályázat középiskolásoknak és a felsőoktatásban tanulóknak Székesfehérváron

Ösztöndíj pályázat középiskolásoknak és a felsőoktatásban tanulóknak Székesfehérváron

Ismét meghirdette az Alba Regia Középiskolai Ösztöndíj Pályázatot és az Alba Regia Felsőoktatási Ösztöndíj Pályázatot Székesfehérvár Önkormányzata.

  • Az öt hónapra szóló támogatásokra szeptember 29-ig lehet benyújtani a pályázatokat.

Székesfehérvár Önkormányzata számos lehetőséget biztosít a fehérvári diákok tanulmányi előmenetelének támogatása érdekében mind a középiskolai oktatás, mind a felsőoktatás terén. Ennek érdekében a város második alkalommal hirdette meg az Alba Regia ösztöndíj pályázatokat szakközépiskolások és egyetemisták számára.

Az Alba Regia Középiskolai Ösztöndíj 10 000 forintos, míg az Alba Regia Felsőoktatási Ösztöndíj 20 000 forintos juttatást jelent havonta. A támogatás a 2017/2018-as tanév első félévére, öt hónapra szól.

A pályázatok mindkét esetben szeptember 29-ig lehet benyújtani, az elbírálás határideje október 30. A részletes pályázati kiírások, tájékoztatók és adatlapok letölthetőek az Önkormányzati Kommunikációs Központ oldaláról.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.