Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Szeptember 26. 16:31, kedd | Helyi
Forrás: infomor.hu

Négy tökéletes férfi kiegészítő a mindennapokra

Négy tökéletes férfi kiegészítő a mindennapokra

Véget ért a nyári időszak, a meleg, napos idő és beköszöntött az ősz, amikor minden ember előveszi a melegebb ruháit, ősziesebb kiegészítőt.

Azonban a divat is rengeteget változik minden évben, ezzel egy időben pedig a kiegészítők stílusa is. Ezzel ellentétben vannak olyan alap darabok, amiket érdemes beszerezni, hiszen rengeteg alkalomkor lehet őket viselni. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan kiegészítőt, amit biztosan minden férfi szívesen hordana még egy esős, őszi napon is.

KARKÖTŐ

Manapság már nemcsak a nők körében népszerű különböző stílusú karkötőket viselni, hiszen nemcsak szépek és divatosak, de rengeteg olyan darab van, amit különböző hasznos tevékenységekre is fel lehet használni a mindennapokban.

A Trendhim márkanevű, dán webshop kínálata között az egyszerűbb daraboktól kezdve, a sportosabb paracord fonalból fonott karkötőkig minden fajta karkötő megtalálható. Sokan nem tudják, hogy a paracord karkötőt más néven taktikai vagy túlélő karkötőnek is szokták nevezni, hiszen masszív, 250 kilógramm teherbírású és kibontva akár három méter hosszúságú is lehet. Ezért is használják fel hadi kötélezetként az anyagot rengeteg országban. Aki esetleg nem szeret sportosabb, vagányabb darabokat viselni, az rengeteg másfajta terméket is talál az online áruház kínálata között, legyen az egy elegánsabb, bőrből készült darab vagy egy hétköznapibb, gyöngyös karkötő.

TÁSKA

Mindenkinek szüksége van egy praktikusan pakolható táskára, amibe minden holmi kényelmesen elfér és nem utolsó sorban olyan minőségű anyagból készül, ami megfelelően bírja a mindennapos használatot. A cég a bőr táskák gyártására specializálódott, így minden darab kizárólag prémium minőségű marhabőrből készül, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy minden táskára négy egész év garanciát biztosít a cég. A webshop kínálata között nemcsak hátizsákokat, de sporttáskákat, utazó táskákat, laptop táskákat, vagy akár pipere táskákat is találunk.

CSOKORNYAKKENDŐ

Bizonyára attól is függ, hogy milyen időközönként visel olyan elegáns ruházatot egy férfi, amihez egy csokornyakkendő vagy egy hagyományos nyakkendő tökéletes kiegészítő. Manapság már rengeteg férfi visel csokornyakkendőt egy hétköznapibb ruházathoz is, hiszen a kiegészítő teljes mértékben a hétköznapi divat részévé vált. Az áruháznak kínálatai között biztosan mindenki talál számára megfelelő terméket, hiszen az egyszerűbb, alapszínű daraboktól kezdve egészen a bohémabb, különlegesebb, karácsonyibb darabokig minden fajta megtalálható.

Egy érdekesség erről a kiegészítőről, amit kevesen tudnak, hogy a csokornyakkendő alakja az 1870-es évek óta nem igazán változott, csak és kizárólag felhelyezésének módja.

SAPKA

A hidegebb idő bekövetkeztével egyre fontosabb sapkát viselni, hiszen ezzel megvédjük a hajhagymákat és megelőzzük az esetleges megfázást. Manapság egyre több férfi visel kalapot, hiszen nemcsak, hogy divatosak, de teljes mértékben időtállóak és klasszikusak is. Az áruház kínálatai között az egyszerűbb pamutsapkáktól kezdve egészen a különlegesebb baseball sapkákig minden fajta termék megtalálható, hiszen egy kényelmes, divatos sapka pont ugyanannyira fontos mint egy praktikusan kialakított, szép pénztárca. Minden terméket ártól és mérettől függetlenül ingyenesen szállít ki a cég legkésőbb öt munkanapon belül, ezenkívül az esetleges problémák felmerülése esetén 365 napos pénzvisszafizetési garanciát biztosít a cég.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.