Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Szeptember 13. 06:14, szerda | Helyi
Forrás: sg.hu

Nagy az érdeklődés a Galaxy Note 8 iránt (videó)

Nagy az érdeklődés a Galaxy Note 8 iránt (videó)

A Galaxy Note 7 közvetlen utódja, a Galaxy Note 8, bemutatójára nemrég került sor, azóta az előrendelések is szép számban futottak be, olyannyira, hogy az illetékesek szerint itt meg is dőltek az eddig rekordok.

A jelek szerint a Note 7 malőrje és a többszöri visszahívás egyáltalán nem vette el a felhasználók kedvét, a legtöbben kitartanak a márka mellett. A hivatalos oldalon megjelent bejegyzés szerint csak az Egyesült Államokban minden eddiginél többen rendelték elő az új készüléket, itt azonban meg kell jegyezni, hogy a mostani rekorddöntés csak a Note-családra vonatkozik, tekintettel arra, hogy az első félévben elrajtolt Galaxy S8 és S8+ hasonló adatát nem sikerült meghaladni – ez utóbbi okostelefonokból nem sokkal a bemutató után 5 millió példány kelt el, a Samsung pedig már akkor összesen 10 milliót szállított le partnerei számára.

A Samsung persze nagyon örül a kedvező számok láttán, szerintük mindez arra bizonyíték, hogy a vásárlók a Note 8 segítségével szeretnék megvalósítani mindazt, amire ma törekednek.

Fontos ehhez még hozzátenni, hogy a hivatalos megjelenés szeptember 15., de azon felhasználók, akik szeptember 24. előtt rendelik meg a készüléket, Gear 360 kamerát vagy a Galaxy Foundation Kit névre keresztelt csomagot kapják meg ajándékként (ez utóbbi egy 128 GB-os microSD-kártyát és egy gyors, vezetéknélküli töltést lehetővé tévő kiegészítőt tartalmaz). Ez a tény nyilván hozzájárult a kedvező adathoz, bár a felhasználók valószínűleg enélkül is hasonló tömegben jelezték volna érdeklődésüket.

  • Az új iPhone-hármas bemutatójára a héten kerül sor, ez kirajzolja majd előttünk a piac jelenlegi helyzetét.


Galaxy Note 8 hivatalos oldal

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.