Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Június 30. 17:30, csütörtök | Helyi
Forrás: mti/illusztráció: Fotó: Fővárosi Nagycirkusz

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

Idén is cirkuszjeggyel jutalmazza a kitűnő tanulókat a Fővárosi Nagycirkusz

A tanévet kitűnő eredménnyel záró általános iskolás diákoknak a Fővárosi Nagycirkusz ingyenes belépőjegyet biztosít nyári előadásai valamelyikére. A Kitűnő Tanuló Program kuponjai szeptember 18-ig válthatók be.

A Fővárosi Nagycirkusz nemzeti előadóművészeti intézményként kiemelt figyelmet fordít az iskolás gyerekek helyes és hatékony nevelésére, ezért a Kitűnő Tanuló Program keretében lehetőséget biztosít a nyári műsorok, a Rain - Esőcirkusz és a Magic Show ingyenes megtekintésére - közölte az intézmény csütörtökön az MTI-vel.

A programhoz az ország területén működő utazócirkuszok is csatlakoztak, a MÁV-Start Zrt. pedig kedvezménnyekkel járul hozzá az utazáshoz.

Mint írják, a kitűnő tanulók megjutalmazásának hagyománya 2016 óta létezik, az idén is több ezer gondviselő kapta kézhez a Kitűnő Tanuló Program kupont, amely a visszajelzések szerint minden évben sikert aratott a családok körében.

A szülők személyesen a Fővárosi Nagycirkusz jegypénztárában vagy online válthatják be a kuponokat, amelynek feltétele, hogy a belépésnél bemutassák a cirkuszi belépő kuponját, a kitűnő tanuló diákigazolványát és bizonyítványát vagy annak másolatát.

Mint kiemelik, vidékről is megéri Budapestre utazni, ugyanis a MÁV-Start Zrt. minden kitűnő tanuló diáknak 90 százalékos utazási kedvezményt biztosít, egy kísérő pedig 50 százalékos jeggyel utazhat. A kedvezmény igénybevételéhez a Budapestre utazáshoz fel kell mutatni a cirkuszi belépő kupont. Ahhoz, hogy a visszaúton is igénybe vehessék az utazási kedvezményt, le kell pecsételtetni a cirkuszi belépőjegyeket a Fővárosi Nagycirkusz információs pultjánál. A kedvezmény csak Budapestre, a Fővárosi Nagycirkusz előadására történő utazás esetén érvényes.

A Kitűnő Tanuló Program kuponjait legkésőbb szeptember 18-ig válthatók be a Fővárosi Nagycirkuszban vagy a programban részt vevő utazócirkuszok pénztáraiban.

Címkék: cirkusz, jutalom, kitünő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Külföld

Joe Biden aláírta az Ukrajna hatvanmilliárd dolláros biztonsági támogatásáról szóló törvényt

Joe Biden elnök aláírta és ezzel hatályba léptette a 95 milliárd dollárról szóló törvénycsomagot, amely a többi között Ukrajna és Izrael számára tartalmaz forrásokat.