Városlista
2024. május 29, szerda - Magdolna

Hírek

2022. Február 28. 13:07, hétfő | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Hirdetett, de nem postázott – elfogták a csalássorozat elkövetőjét

Hirdetett, de nem postázott – elfogták a csalássorozat elkövetőjét

A gyanú szerint 66 vásárlótól több mint kétmillió forintot csalt ki az a férfi, aki játékkonzolokat és jakuzzikat árult az interneten.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitánysága csalás bűntett miatt indított eljárást 2020 novemberében, mivel egyre több feljelentés érkezett arról, hogy egy férfi játékkonzolokat és jakuzzikat adott el az interneten, de a megrendelt termékek egy alkalommal sem érkeztek meg a vevőkhöz – közölte a rendőrség.

Az eljárás során kiderült, hogy a hirdető minden esetben előre elkérte a termékek árát, így mintegy 66 vásárlótól több mint kétmillió forintot csalt ki.

Miután a csepeli nyomozók azonosították a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható P. Róbertet, akit február 23-án Budapest XXI. kerületében elfogtak és a kerületi rendőrkapitányságra előállítottak.

A 42 éves férfit a rendőrök hatvanhat rendbeli csalás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A gyanúsított a bűncselekmények elkövetését elismerte. A nyomozók továbbra is vizsgálják, hogy P. Róbert összefüggésbe hozható-e más bűncselekmények elkövetésével.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 28. 14:00, kedd | Kék hírek

Kiásta az iszapot a saját területén, megsértette a hulladékgazdálkodás rendjét

Egy 65 éves ercsi lakos 2023 májusában az egyik zánkai, közvetlen Balaton-parti ingatlanon engedély nélkül gépi földmunkavégzést folytatott.

2024. Május 28. 10:32, kedd | Kék hírek

Fegyvereket és több ezer lőszert találtak egy albán férfinál Röszkénél

Géppisztolyokat, pisztolyokat és több ezer lőszert próbált meg Magyarországra csempészni egy albán férfi, az ügyészség indítványozta a letartóztatását - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2024. Május 28. 08:06, kedd | Kék hírek

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: megtalálták az utolsó áldozat holttestét

Verőce térségében találták meg hétfőn a település közelében több mint egy hete történt hajóbaleset hetedik, utolsó áldozatának, a 18 éves Daniellának a holttestét

2024. Május 26. 09:06, vasárnap | Kék hírek

Főügyészség: szülei után egy rendőrt is meg akart ölni a pénteken elfogott férfi

Elfogásakor a vele szemben intézkedő rendőrt is meg akarta ölni az a férfi, aki május 24-dikét megelőző napokban megölte idős szüleit Budapesten, IV. kerületi lakásukban