Városlista
2023. szeptember 21, csütörtök - Máté

Hírek

2022. Február 28. 13:07, hétfő | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Hirdetett, de nem postázott – elfogták a csalássorozat elkövetőjét

Hirdetett, de nem postázott – elfogták a csalássorozat elkövetőjét

A gyanú szerint 66 vásárlótól több mint kétmillió forintot csalt ki az a férfi, aki játékkonzolokat és jakuzzikat árult az interneten.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitánysága csalás bűntett miatt indított eljárást 2020 novemberében, mivel egyre több feljelentés érkezett arról, hogy egy férfi játékkonzolokat és jakuzzikat adott el az interneten, de a megrendelt termékek egy alkalommal sem érkeztek meg a vevőkhöz – közölte a rendőrség.

Az eljárás során kiderült, hogy a hirdető minden esetben előre elkérte a termékek árát, így mintegy 66 vásárlótól több mint kétmillió forintot csalt ki.

Miután a csepeli nyomozók azonosították a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható P. Róbertet, akit február 23-án Budapest XXI. kerületében elfogtak és a kerületi rendőrkapitányságra előállítottak.

A 42 éves férfit a rendőrök hatvanhat rendbeli csalás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A gyanúsított a bűncselekmények elkövetését elismerte. A nyomozók továbbra is vizsgálják, hogy P. Róbert összefüggésbe hozható-e más bűncselekmények elkövetésével.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 21. 07:53, csütörtök | Kék hírek

Esztergomi robbantás - egy rendőr meghalt, többen megsérültek

Jelenleg is zajlik a hivatalos szervek szemléje Esztergomban, ahol egy körözés alatt álló férfi - az elsődleges információk alapján - szándékosan gázrobbanást idézett elő egy bűnügyi akció során.

2023. Szeptember 20. 14:34, szerda | Kék hírek

Veszélyes hobbi - Világháborús robbanóanyagokat gyűjtött egy férfi

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség robbanóanyaggal és robbanószerrel visszaélés bűntettével vádolja azt a férfit, aki pusztaszabolcsi házában II. világháborús robbanótesteket és robbanóanyagokat gyűjtött.

2023. Szeptember 19. 13:31, kedd | Kék hírek

Iskolaőrre támadt egy nő, felfüggesztett börtönre ítélték

bíróság 1 év - végrehajtásában 2 évre felfüggesztett - börtönre ítélt egy 27 éves nőt, aki a vele szemben intézkedő iskolaőrre támadt, miután megzavart egy tanítási órát és indulatosan viselkedett egy tanárral.

2023. Szeptember 18. 09:40, hétfő | Kék hírek

Berántotta a karját a diófeldolgozó gép

Üzemben lévő gépsoron végzett beállítást a férfi, aki sem szakképzettséggel, sem pedig orvosi alkalmassági véleménnyel nem rendelkezett.