Városlista
2024. június 6, csütörtök - Norbert

Hírek

2018. Október 05. 11:53, péntek | Külföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Borzasztó közlekedési baleset történt Oroszországban, többen is meghaltak

Borzasztó közlekedési baleset történt Oroszországban, többen is meghaltak

Tizenhárman életüket vesztették, további négyen pedig megsérültek egy utasokat szállító autóbusz és egy mikrobusz frontális ütközésében az oroszországi Tver megyében

- közölte pénteken az orosz rendkívüli helyzetek minisztériuma. A LIAZ típusú busz és a Ford Transit ütközésének oka az előzetes vizsgálati eredmények szerint az, hogy a mikrobusz áthajtott a szembejövő sávba. A mikrobusz sofőrje is a halottak között van. Kórházi tájékoztatás szerint a sérültek közül kettő állapota súlyos.

Az ügyben a közlekedési szabályok több személy halálát okozó megszegése miatt indult eljárás. Moszkvából pszichológusokat küldtek, hogy segítsék az áldozatok hozzátartozóit. A tragédia miatt a rendkívüli helyzetek minisztériuma forróvonalat létesített.

Címkék: baleset, orosz, oroszország

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 06. 09:26, csütörtök | Külföld

Csehországban összeütközött két vonat, négyen meghaltak, többen megsérültek

Négyen meghaltak és húszan megsebesültek a kelet-csehországi Pardubicében, ahol szerdán röviddel éjfél előtt összeütközött egy személyszállító gyorsvonat és egy tehervonat - jelentette a közszolgálati cseh hírtelevízió.

2024. Június 06. 06:00, csütörtök | Külföld

Fico elleni merénylet - Tovább javult a szlovák kormányfő állapota

Tovább javult Robert Fico szlovák miniszterelnök egészségi állapota, s gyógyulásának folyamata gyorsabb lehet a korábban feltételezettnél - jelentette be Robert Kalinák védelmi miniszter és miniszterelnök-helyettes Pozsonyban szerdán.

2024. Május 31. 09:55, péntek | Külföld

Hazaszállították a kórházból a szlovák miniszterelnököt

2024. Május 30. 06:00, csütörtök | Külföld

Tűzoltó sérült meg egy felrobbant kézigránáttól Horvátországban

A tűzoltó épp egy kigyulladt ház oltásában vett részt kedden a közép-horvátországi Károlyvárosban (Karlovac), amikor egy felrobbanó kézigránáttól súlyos sérüléseket szenvedett.